Markéta Hrádková DiS.
☰
Menu
Info
O mně
Akce
Fitness cvičení
Fit Club – Velké Poříčí
Rozvrh cvičení
Pro maminky s dětmi
Cvičení se školkáčky
Fotogalerie
Spirální stabilizace páteře
Výživa a cvičení do škol
Reference
Ceník
Kontakt
S láskou k lidem a pohybu
Vaše Markéta
Previous
Next
Pohankové „rizoto“
Potřebujeme:
250g pohanky
(300g uzeného masa)
1 větší cibule
hrášek, kukuřice, mrkev
olej
sůl
drcený kmín, majoránka, kurkuma (či kari)
nastrouhaný sýr
čerstvá zelenina na oblohu
Postup:
Pohanku propláchneme, zalijeme vroucí vodou, osolíme, 3 min povaříme, odstavíme a necháme cca hodinku dojít.
Na oleji si orestujeme cibulku, přidáme na kostky nakrájené uzené maso a po chvilce na slabá kolečka mrkev, hrášek a kukuřici.
Vše cca 5 min restujeme.
Takto vzniklou směs vlijeme do pohanky a dochutíme kmínem, majoránkou, kurkumou a příp. dosolíme.
Podáváme posypané sýrem a s čerstvou zeleninou.
Pokud nepoužijete maso, dejte větší množství zeleniny a sýra.
Rozvrh cvičení
Facebook
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.
Souhlasím