Markéta Hrádková DiS.
☰
Menu
Základní info
Úvod
Články a akce
O mně
Fitness cvičení
Co je Fit Club
Pro maminky s dětmi
Rozvrh cvičení
Fotogalerie
Reference
Výživové poradenství
Výživové poradenství
Reference
Recepty
Ceník
Kontakt
Fitness cvičení
Výživové poradenství
Previous
Next
Pohankové „rizoto“
Potřebujeme:
250g pohanky
(300g uzeného masa)
1 větší cibule
hrášek, kukuřice, mrkev
olej
sůl
drcený kmín, majoránka, kurkuma (či kari)
nastrouhaný sýr
čerstvá zelenina na oblohu
Postup:
Pohanku propláchneme, zalijeme vroucí vodou, osolíme, 3 min povaříme, odstavíme a necháme cca hodinku dojít.
Na oleji si orestujeme cibulku, přidáme na kostky nakrájené uzené maso a po chvilce na slabá kolečka mrkev, hrášek a kukuřici.
Vše cca 5 min restujeme.
Takto vzniklou směs vlijeme do pohanky a dochutíme kmínem, majoránkou, kurkumou a příp. dosolíme.
Podáváme posypané sýrem a s čerstvou zeleninou.
Pokud nepoužijete maso, dejte větší množství zeleniny a sýra.
Rozvrh cvičení
Facebook